Schrijf je in voor de nieuwbrief

Tot 24 februari: aanmelding mediaredacties voor traineeplek Jong Talent

De aanmeldtermijn voor de Regeling Jong Talent is verlengd. Mediaredacties die interesse hebben in een werkplek voor een trainee Onderzoeksjournalistiek binnen deze regeling kunnen zich nog tot 24 februari melden bij het Fonds BJP, door een mail te sturen naar talentontwikkeling@fondsbjp.nl.
De Regeling Jong Talent is bestemd voor beginnende journalisten die als onderzoeksjournalist in opleiding willen werken op een gerenommeerde onderzoeksredactie, landelijk of regionaal. In september 2019 is de eerste lichting trainees aan de slag gegaan, op deze redacties. In 2020 komen er nog eens tien werkervaringsplaatsen bij. De werkplekken worden in overleg met de betrokken mediapartijen in april bekendgemaakt en in mei worden de vacatures opengesteld. De beoogde startdatum van de traineeships is 1 september 2020.

Meer informatie over de Regeling Talentontwikkeling is hier te vinden.