Schrijf je in voor de nieuwbrief

Joëlle Terburg nieuwe directeur-bestuurder van het Fonds BJP

Joëlle Terburg is benoemd tot directeur-bestuurder van het Fonds Bijzondere Journalistieke Projecten. Zij was al sinds 1 januari waarnemend directeur-bestuurder.

De Raad van Toezicht is verheugd over de benoeming. Voorzitter Lem van Eupen: “Joëlle heeft het afgelopen halfjaar met grote voortvarendheid én zorgvuldigheid de lopende zaken opgepakt en dossiers die om speciale aandacht vroegen aangepakt. Met haar uitgebreide kennis, kunde en ervaring met betrekking op het werkveld van het Fonds is zij de aangewezen persoon om de functie van directeur-bestuurder op structurele basis te vervullen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat de kwaliteit en de vernieuwing van het werk van het Fonds onder Joëlle’s leiding uitstekend geborgd zijn.”

Joëlle werkt sinds 2010 bij het Fonds Bijzondere Journalistieke Projecten en was sinds begin 2019 Hoofd Subsidieregelingen.