Schrijf je in voor de nieuwbrief

Het Fonds BJP is op zoek naar nieuwe collega’s

Om ervoor te zorgen dat alle subsidieregelingen goed uitgevoerd worden, zijn we vanaf vandaag op zoek naar drie enthousiaste collega’s voor de volgende functies:

Coördinator Regeling Projectsubsidies (32 uur per week)
Werk jij gestructureerd en lijkt het je leuk in een coördinerende rol journalisten te ondersteunen bij hun journalistieke projecten? Heb je een visie op de rol van ons fonds? Lijkt het je leuk om je bezig te houden met de praktische uitvoering van de subsidieregeling en laat jij je niet afschrikken door een beetje administratie? In deze functie coördineer je de behandeling van subsidieaanvragen. Je staat in nauw contact met commissieleden en werkt samen met de projectmedewerkers. Daarnaast houd je contact met journalisten over de voortgang van hun journalistieke project en ondersteun je bij eventuele uitdagingen. Je geeft feedback op conceptaanvragen en denkt mee over de optimalisatie van onze regelingen.

Medewerker Talentontwikkeling (32 uur per week)
Ben jij een organisatorisch sterke aanpakker die graag wil bijdragen aan de professionele ontwikkeling van journalisten? Lijkt het je leuk om in een ondersteunende rol onderzoeksjournalistieke traineeships mede mogelijk te maken en zorg te dragen voor de praktische uitvoering en administratie van de Regeling Talentontwikkeling? Als Medewerker Talentontwikkeling leid je praktische zaken rond de Regeling Talentontwikkeling in goede banen en denk je daarnaast mee over de invulling van nieuwe subsidieregelingen voor journalisten.

Managementassistent (24 uur per week)
Wil jij je organisatorisch talent inzetten voor een organisatie die journalisten ondersteunt bij projecten en talentontwikkeling? Neem jij initiatief en vind je het leuk om ervoor te zorgen dat het bureau van ons fonds op rolletjes loopt? Als Managementassistent draag je zorg voor de praktische gang van zaken op het kantoor en daarbuiten. Je bent het eerste contactpunt van de organisatie en communiceert zowel met journalisten die een beurs of subsidie hebben aangevraagd als met leveranciers en andere relevante partijen. Jij zorgt voor orde op ons kantoor en bent verantwoordelijk voor een deel van de administratie.

Heb je interesse in een van de functies? Stuur dan uiterlijk maandag 15 augustus 2022  je  c.v. en een korte motivatie naar vacatures@fondsbjp.nl o.v.v. de naam van de functie.