Schrijf je in voor de nieuwbrief

21 maart: kom jij naar de workshop jaarrekeningen lezen?

Jaarverslagen, deponeringen, KVK-uittreksels, als je goed weet hoe je ze kan gebruiken, zijn ze goudmijnen voor potentiële verhalen. Hoe lees je een jaarverslag, wat kan je daaruit concluderen, en hoe maak je daar een verhaal van? Leer het met deskundigen Sonny Motké van Het Financieele Dagblad en Tom Kreling van NRC.

Vanwege het succes van de workshop over jaarrekeningen lezen op de VVOJ-conferentie, organiseert de VVOJ in samenwerking met het Fonds BJP, als onderdeel van het Talentontwikkelingsprogramma, op dinsdag 21 maart 2023 een uitgebreide workshop over dit thema, voor iedereen die wat dieper de cijfers achter bedrijven in wil duiken.

Locatie: Pakhuis de Zwijger, Amsterdam
Tijd: 15:00 tot 17:30 uur, met na afloop een borrel.
Toegang: Meld je aan via de knop hieronder om een gratis plek te reserveren.